Over ons

Van harte welkom op onze website. Na meer dan 10 jaar ervaring opgedaan te hebben bij een Citroën dealer, heb ik de stap gezet mijn eigen bedrijf op te zetten. Door de jarenlange ervaring bij een dealerbedrijf, richt Wijnen Auto's zich dan ook op jonge kwaliteits auto's, van dealer kwaliteit. Dus met een kloppende onderhoudshistorie, gegarandeerde kilometerstanden en complete boorddocumentatie.

Scherpe prijzen

Door te besparen op de traditionele overheadkosten, kunnen wij uw occasion tegen de scherpste tarieven aanbieden. Wij werken zonder personeel en hebben geen dure showroom. Om u alle aandacht te kunnen geven, werken wij enkel op afspraak. Aangezien wij niet afhankelijk zijn van vaste openingstijden, bent u ook van harte welkom in het weekend of in de avonduren. Bel of mail voor een bezichtiging en proefrit!

Topconditie

Iedere auto wordt nagekeken door een erkend autobedrijf, zodat uw nieuwe aanwinst in topconditie aan u afgeleverd kan worden. Alle auto's worden afgeleverd met een geldige APK keuring en de getoonde kilometerstanden zijn gegarandeerd juist. Uw nieuwe aanwinst kunnen wij zelf voor u tenaamstellen, ook in de avonduren. Wij zijn dus niet afhankelijk van het postagentschap en hun openingsuren.

Veel plezier in onze virtuele showroom. Neem snel een kijkje bij onze occasions.

Met vriendelijke groeten,
Wijnen Auto's